www.e-lenjerie.ro
Cel mai mare magazin online de lenjerie intima din Romania

Link:   www.e-lenjerie.ro
Client:   Duras Media
Versiune   E-vo UNU
 
RELATII CLIENTI
Telefon: 0723 221 134
Email: office@anadeea.ro

Eu am fost printre primii care au mers pe mana platformei e-volution; am fost si sunt foarte multumit. O aplicatie foarte flexibila, usor de administrat, extrem de bine optimizata, usor de transformat intr-o afacere. Felicitari ANADEEA.

Dragos Chiorsac
Director general Duras Media
   


Articole recomandate
Suma se plateste o singura data, fara costuri ulterioare de administrare sau mentenanta. Suntem flexibili, acceptam plata in rate; pentru plata integrala oferim discount. In acest pret primesti grafica personalizata, consultanta si training, un an de hosting gratuit. Plus cateva sfaturi care sa te ajute sa pui rapid pe picioare afacerea ta online.
Ne place sa spunem ca E-voX este cea mai buna platforma de magazin online din Romania. Cu o experienta de peste 7 ani si peste 250 proiecte online, E-vo va lanseaza adevarata afacere online. Un produs 100% romanesc, lansat si testat pe piata online din Romania, creat de echipa ANADEEA Advertising, E-vo garanteaza succesul.
Ai un magazin virtual care scartaie, nu functioneaza asa cum ti-ai dori, nu aduce rezultatele pe care ti le doresti, nu arata bine? Nu iti baga bani in buzunar? Profita de oportunitatea celui mai ambitios proiect de comert electronic din Romania, Programul Rabla pentru Magazine Virtuale, si ai o reducere de 359 de EURO pentru unul non-nout pe platforma e-vo X.
Alte magazine de virtuale care folosesc platforma e-vo