Produs adaugat in cosul de cumparaturi

 
 

Lasa-ne datele de contact si te invitam la o vorba si o cafea

Completati campurile marcate!

Introdu codul din imaginea alaturata
 
 
Esti pregatit pentru 30.000 de vizitatori pe luna?
Daca vrei sa vinzi online, te-ai gandit cum ar arata afacerea ta cu 30.000 de potentiali clienti vizitand magazinul tau luna de luna? Dintre care 20.000 veniti numai din cautari organice pe Google, adica fara sa cheltuiesti niciun ban pe promovare?

Ai facut repede un calcul cate comenzi ai avea? Ce profit ai face? Cati bani ti-ar ramane in buzunar? Daca da, hai sa stam de vorba si iti vom spune ce ai tu de facut pentru a ajunge acolo. Pentru ca se poate!In poza de mai sus puteti vedea cifrele de trafic a unuia din magazinele online care functioneaza pe platforma E-voX in luna august 2014. Este preluata din Google Analytics si este 100% autentica.

44.000 de EURO profit intr-un an. Suna bine?
Peste 150 de oameni de afaceri insemnand peste 250 de magazine online au ales sa lucreze cu noi. Magazinele virtuale care folosesc platforma noastra genereaza lunar comenzi de peste 750.000 EURO. Hai sa iti spunem ce fac ei si cum ii ajutam noi pentru a avea succes.44.000 de EURO profit in 2013! Sunt datele financiare a unuia din clientii nostri care foloseste platforma E-vo pentru vanzarile online. Cifrele sunt preluate de pe Ministerul Finantelor si sunt 100% autentice.

O luam intotdeauna de la zero si ne place
Majoritatea clientilor nostri nu aveau niciun fel de experienta in vanzari online atunci cand am inceput colaborarea cu ei. Am luat-o cu fiecare in parte de la zero, am invatat impreuna, am crescut impreuna.

In cei 6 ani de cand cream magazine online am invatat care e drumul spre succes. Vrei sa-l afli si tu?
 
Pana cand o sa-ti trimiti clientii la concurenta?
Stiai ca peste 9 milioane de romani folosesc internetul? Dintre acestia, peste 2 milioane cumpara online. Cati dintre ei cumpara de la tine?

Vrei sa stii cati dintre ei ar putea deveni clientii tai? Daca da, hai sa stam de vorba si iti vom spune ce ai de facut pentru castiga noi clienti.

In cele cateva minute cat ai petrecut sa citesti ce scrie pe aceasta pagina
in Romania au fost facute cateva mii de comenzi online.
Cate dintre ele ti-au adus tie profit? Maine vrei sa fie la fel?