Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home Portofoliu E-vo www.drogheria.ro
Portofoliu E-vo

www.drogheria.ro
Wellness and bio shop. Produse bio si naturiste

Link:   www.drogheria.ro
Client:   DrOgheria
Versiune   E-vo UNU
 
RELATII CLIENTI
Telefon: 0723 221 134
Email: office@anadeea.ro

Apreciem la Anadeea creativitatea pe care au demonstrat-o la designul site-ului, al newsletterelor si al altor materiale; rapiditatea cu care au raspuns la toate intrebarile si solicitarile noastre; rabdarea aratata si explicatiile clare oferite persoanelor nou-venite in mediul online si nefamiliarizate cu acest domeniu. Site-ul genereaza constant trafic si este apreciat atat de clientii cat si de partenerii nostri, iar platforma de administrare este usor de folosit; principiul do-it-yourself pe care este construita (poti incarca singur poze, articole, noi categorii, bannere etc.) nu necesita cunostinte de specialitete pe IT.

Raluca Demergean
Brand Manager DrOgheria


Articole recomandate
Suma se plateste o singura data, fara costuri ulterioare de administrare sau mentenanta. Suntem flexibili, acceptam plata in rate; pentru plata integrala oferim discount. In acest pret primesti grafica personalizata, consultanta si training, un an de hosting gratuit. Plus cateva sfaturi care sa te ajute sa pui rapid pe picioare afacerea ta online.
Ne place sa spunem ca E-voX este cea mai buna platforma de magazin online din Romania. Cu o experienta de peste 7 ani si peste 250 proiecte online, E-vo va lanseaza adevarata afacere online. Un produs 100% romanesc, lansat si testat pe piata online din Romania, creat de echipa ANADEEA Advertising, E-vo garanteaza succesul.
Ai un magazin virtual care scartaie, nu functioneaza asa cum ti-ai dori, nu aduce rezultatele pe care ti le doresti, nu arata bine? Nu iti baga bani in buzunar? Profita de oportunitatea celui mai ambitios proiect de comert electronic din Romania, Programul Rabla pentru Magazine Virtuale, si ai o reducere de 359 de EURO pentru unul non-nout pe platforma e-vo X.
Alte magazine de virtuale care folosesc platforma e-vo